Το μυστικό της Πεταλούδας: Όλες οι εξελίξεις

Το μυστικό της πεταλούδας, Πέμπτη 10 Αυγούστου – Επεισόδια 87 και 88 – Ο Γιάννος πάει στο σπίτι του Χριστόφορου να τον ρωτήσει για τη Μαρίνα κι αυτό που έμαθε η Ειρήνη απ΄ τον παπά, αλλά, βρίσκει εκεί τη Μαρκέλλα και τον Αντρέα.

Όταν έρχεται ο Χριστόφορος, ο Γιάννος τον προκαλεί να τον χτυπήσει για να τον συλλάβει για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Γιάννος συλλαμβάνει τον Χριστόφορο και τον πάει στο τμήμα.

Ο Φίλιππος λέει στη Μαρκέλλα να πάει τον Αντρέα στο σπίτι ενός φίλου του να είναι ασφαλής απ΄ τον Γιάννο και της λέει να πάει κι αυτή στο δικό του σπίτι, αλλά, η Μαρκέλλα δε θέλει.

Ο Νικόλας πάει να ψάξει για τη Βέρα Χαραλάμπους, τη μητέρα του αγοριού, που είναι στη φωτογραφία με τον Γιάννο και να μάθει τι σχέση έχει με το Γιάννο.

Ο Άρης γυρνάει στο σπίτι και μαθαίνει τι έγινε με τη Λίλιαν. Ο Δώρος λέει στη Λουίζα να τηλεφωνήσει στον Στέφανο να κάνουν καταγγελία για την επίθεση της Λίλιαν. Η Λίλιαν ακολουθεί τη Χριστίνα με το αμάξι της.

Μετά από ώρα, η Χριστίνα ξυπνάει και βλέπει πως είναι κλειδωμένη σ΄ ένα δωμάτιο στο σπίτι της Λίλιαν. Ο Στέφανος πάει στη Λίλιαν να τη ρωτήσει για την επίθεση με το μαχαίρι στη Λουίζα, αλλά, εκείνη του λέει πως η Λουίζα λέει ψέματα και πως δεν πήγε ποτέ σπίτι τους.

Ο Άρης τηλεφωνεί στη Χριστίνα και δεν του απαντάει και ανησυχεί γι΄ αυτήν. Ο Δώρος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Χριστίνα ρωτάει τη Λίλιαν τι θέλει απ΄ αυτήν και την κρατάει κλειδωμένη στο σπίτι της.

Ο Νικόλας λέει στον Στέφανο τι του είπε η θεία της Βέρας Χαραλάμπους. Του λέει πως την επομένη θα πάει στην Πάφο να βρει τη Βέρα να μάθει, αν ξέρει κάτι παραπάνω για τη σχέση Γιάννου και Χρυσοχόου, αλλά, ο Στέφανος δεν θέλει να τον αφήσει να πάει.

Ο Γιάννος λέει στην Ειρήνη ότι στη θέση της δε θα ήταν καθόλου σίγουρος πως ο Φίλιππος δεν έχει ανάμιξη στην εξαφάνιση της Μαρίνας και της βάζει αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του Φίλιππου.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να πείσει τη Μαρκέλλα να την πάρει μαζί του στο σπίτι του, αλλά, εκείνη επιμένει να μείνει στο σπίτι του Χριστόφορου. Ο Γιάννος ανακρίνει τον Χριστόφορο και προσπαθεί να τον κάνει να σπάσει και να ομολογήσει ότι έβγαλε απ΄ τη μέση τη Μαρίνα.