Αυτό είναι το νέο δίδυμο στο πρωινό του Star

Κλείνουν σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα για τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα κανάλια κάνουν σχέδια επί σχεδίων για την χρονιά που έρχεται και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν είναι κι αυτό της πρωινής ζώνης του Star. Πριν λίγο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, γεγονός που σηματοδότησε το ξεκίνημα των αλλαγών που έρχονται.

Το μεγάλο ερώτημα αφορά την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια είναι δυσαρεστημένη από την στάση του καναλιού. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα youfly θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το Star ψάχνει τους νέους παρουσιαστές της πρωινής. Όπως γράφεται χαρακτηριστικά στο youfly το κανάλι της Κηφισιάς ψάχνει ένα δίδυμο φρέσκο και άφθαρτο τηλεοπτικά. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το ραδιοφωνικό ζευγάρι του SOK FM με τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έγινε και δοκιμαστικό στο κανάλι κεκλεισμένων των θυρών για να δουν αν η Ελίνα και ο Γιώργος έχουν και στην τηλεόραση την ίδια χημεία όπως στα ερτζιανά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι τον χειμώνα που η Ελίνα έλειψε από το ραδιόφωνο για να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, δίπλα στον Γιώργο βρέθηκε για λίγους μήνες ο Κώστας Μαρτάκης.

Όπως και να έχει η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες.