Το OPEN τελείωσε ένα από τα προγράμματα του

Τίτλοι τέλους για το Style me up στο OPEN καθώς το ριάλιτι μόδας έριξε ξαφνικά αυλαία πριν το Πάσχα. Μάλιστα, αν και είχαν ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες ότι θα γυριστούν 200 επεισόδια, τελικά γυρίστηκαν κατά πολύ λιγότερα, λίγο πάνω από 150.

Ο λόγος της εσπευσμένης ολοκλήρωσης του παιχνιδιού δεν είναι ένας αλλά μια σειρά από γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Αρχικά, οι σχέσεις του Νίκου Κοκλώνη με το OPEN που σε καμία περίπτωση δεν είναι ειδυλλιακές.

Άλλωστε, εδώ και πολύ καιρό ο παραγωγός και ιδρυτής της Barking Well Media ψάχνει να μεταφέρει το παιχνίδι σε άλλο κανάλι.

Επίσης, .ένας λόγος είναι και το Τέλεια Απόδραση του ALPHA.

Το νέο παιχνίδι ε τον Χρήστο Φερεντίνο χρησιμοποίησε ως πλατό αυτό που είχε μέχρι πρότινος το Style me up με αποτέλεσμα όταν αποφασίστηκε να γίνει το παιχνίδι να δόθηκε εντολή στην έτερη παραγωγή του OPEN να ολοκληρώσει με συνοπτικές διαδικασίες τα γυρίσματα όσων επεισοδίων προλάβαιναν να παραδώσουν για να είναι συνεπείς με τις ημερομηνίες.

Η λύση να πάνε σε νέο πλατό για τα 50 σχεδόν εναπομείναντα επεισόδια δεν συνέφερε κανέναν ούτε από άποψη οικονομική αλλά ούτε και χρονική με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η ολοκλήρωση του ριάλιτι με τη Μαρία Μπακοδήμου.