Το πρόγραμμα που παίρνει τη θέση του Top Chef

Σε μεγάλο βαρίδι εξελίσσεται για τον ΣΚΑΪ το Top Chef αλλά δυστυχώς εδώ που φτάσαμε θα πρέπει να κάνουν ακόμα μια εβδομάδα υπομονή στο κανάλι του Φαλήρου καθώς το ριάλιτι μαγειρικής ολοκληρώνεται την άλλη Πέμπτη με συνοπτικές διαδικασίες αλλά και την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού που θα δώσει στο νικητή το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οσο για την επόμενη μέρα, ο ΣΚΑΪ προτιμά να πάει μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη με ξένη ταινία στις 21.00 παρά να κάνει βιαστικές και βεβιασμένες κινήσεις που ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέο βατερλό το κανάλι με την ελπίδα ωστόσο το Survivor που θα έρθει πριν από τα Χριστούγεννα να φέρει και πάλι χαμόγελα στα χείλη των στελεχών του σταθμού.

Ολα πάντως, θα εξαρτηθούν από το καστ γιατί μη ξεχνάμε ότι η επιτυχία του προηγούμενου κύκλου είναι ακόμα νωπή και το τότε καστ πολύ επιτυχημένο. Το αν θα γίνει Survivor με μαχητές και διασήμους ή all star δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Εκκρεμεί ραντεβού με τον Ατζούν Ιλίτζαλι που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τα κάστινγκ ωστόσο για άσημους και διάσημους συνεχίζονται κανονικά.