Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του «Happy Day» στον ALPHA!

O ALPHA περνά στη νέα εποχή του με πρόσωπα να έρχονται και πρόσωπα να φεύγουν. Άλλα, πάλι, παραμένουν σταθερά χαρτιά στο πρόγραμμα του σταθμού.

Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία ανήκει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν στο πρωινό πρόγραμμα του καναλιού.

Χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί αν το πάνελ του «Happy Day» θα μείνει ως έχει ή θα υπάρξουν αλλαγές, η παρουσιάτρια έχει ενημερωθεί για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ALPHA, με την ίδια να έχει μόνο ένα πράγμα να την απασχολεί: Τον τρόπο που θα φέρει πίσω τον Δημήτρη Παπανώτα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Παπανώτας γνωρίζοντας πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήλπιζε στον ΣΚΑΪ, έκανε κρούση στην παλιά του συνεργάτιδα προκειμένου να επιστρέψει στο πρωινό του καναλιού της Κάντζας. Κάτι που, όμως, η παραγωγή της εκπομπής δεν επιθυμεί μιας και ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι, όταν ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να πάρει την αύξηση των… 200 ευρώ που ζήτησε.

Η Σταματίνα, λοιπόν, παραμένει στη θέση της. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να επιστρέψει ο πρώην συνεργάτης της και αν θα υπάρξουν αλλαγές στο πάνελ.