Το τηλεπαιχνίδι-έκπληξη της νέας σεζόν και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Συνεχίζει να εκπλήσσει το Mega στην επιλογή των τηλεπαιχνιδιών αφού σε σχέση με τα άλλα κανάλια που εμπιστεύονται παλαιά αλλά δοκιμασμένα concepts (βλ. Deal, Μονομάχος, Ρουκ Ζουκ κτλ) αυτό συνεχίζει διαλέγοντας φρέσκα τηλεπαιχνίδια τα οποία ακόμα και στο εξωτερικό έχουν λίγα χρόνια προβολής. Ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι φέρνει την επόμενη σεζόν με παρουσιαστή/στρια έκπληξη.

Ο λόγος για το One Question, μία νέα ιδέα τηλεπαιχνιδιού στην οποία ο κάθε ζευγάρι παικτών, καθισμένο σε έναν αναπαυτικό καναπέ, βρίσκεται αντιμέτωπο με μόνο μία ερώτηση η οποία όμως έχει 20 πιθανές απαντήσεις. Oι ερωτήσεις μπορεί να φαίνονται απλοϊκές όμως είναι τόσο γενικές που πολλές από τις απαντήσεις μοιάζουν να ταιριάζουν. Όμως μόνο μία είναι η απολύτως σωστή. Και είναι αυτή που θα χαρίζει στο ζευγάρι 100.000 λίρες.

Αυτό το ποσό φυσικά είναι το έπαθλο στην αγγλική βερσιόν του τηλεπαιχνιδιού που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Channel 4 το 2022. Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν στη μικρότερη ελληνική αγορά το έπαθλο θα έφτανε σε αυτό το ύψος.

Σύμφωνα με Fay’ s Time τρία πρόσωπα-έκπληξη πέρασαν από οντισιόν για το One Question του Mega. Δύο από αυτά είναι γυναίκες δημοσιογράφοι με πολύ σοβαρό στυλ που δεν έχουν δοκιμαστεί στην ψυχαγωγία. Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη του πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνο του καναλιού και την Νίκη Λυμπεράκη.

Το τρίτο πρόσωπο έκπληξη δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Καράβα, με τηλεοπτική εμπειρία μόνο από το GNTM σε ρόλο κόουτς και κριτή.