Βαλάντης για Ρούλα Κορομηλά: Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» (18/5) φιλοξενήθηκε ο Βαλάντης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά για να αλλάξει την εμφάνιση και το στιλ του σε σχέση με το πώς συστήθηκε αρχικά στο κοινό. «Έπαιξε ρόλο η στροφή μου κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας. Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα.

Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ».

Θυμίζουμε ότι ο Βαλάντης είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για την οποία μίλησε δημόσια σε παλαιότερες συνεντεύξεις του. Αφού συμφώνησε να πάει στη Μαδαγασκάρη στο τηελοπτικό ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» και μπήκε στη διαδικασία να κάνει ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας ανακάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα στο νεφρό του. Ο Βαλάντης βρήκε με αυτόν τον τυχαίο τρόπο ότι είχε όγκο στο νεφρό και αυτό ίσως στάθηκε σωτήριο για τη ζωή του.

Ενώ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει και να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, βρέθηκε στο χειρουργείο. Και όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Peolpe: «Κάποια πράγματα ίσως μας κάνουν να αναθεωρήσουμε το πώς σκεφτόμαστε στη ζωή (…) Ευχαριστώ συνεχώς τον ΑΝΤ1 αν δεν υπήρχε αυτό το κανάλι δε θα το μάθαινα».

Αυτή την περίοδο o Βαλάντης ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αισθητική και Κοσμετολογία που είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα για το τραγούδι. Στόχος του είναι να ανοίξει το δικό του ινστιτούτο αισθητικής και το τραγούδι να περάσει σε δεύτερη μοίρα ως χόμπι. «Θέλω να κάνω το τραγούδι χόμπι, δεν θέλω να βιοπορίζομαι πια αυτό. Πρέπει να βάλεις τιμή στην τέχνη αλλά η τέχνη δεν έχει τιμή». Ο καλλιτέχνης θεωρεί ότι αν και δούλεψε με πολλά γνωστά ονόματα της πίστας υπήρξαν άλλοι που τον είχαν σε «μαύρη λίστα» επειδή ένιωσαν ότι ήταν «αντισυστημικός» και δεν θα έκανε καλό στην εικόνα τους.