Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μιλά για την πρεμιέρα της στο Open

Βίκυ Χατζηβασιλείου δηλώνει OPEN και από αυτή την Πέμπτη στις 20:00 μας υποδέχεται στο φιλόξενο και ζεστό σκηνικό της για να βιώσουμε μαζί τα πιο δυνατά συναισθήματα. Το «γράμμα» ξεκινάει το ταξίδι του με μοναδικό σκοπό, το άνοιγμά του να σκορπίσει χαρά και λύτρωση σε όλους τους παραλήπτες του.

Διαβάστε ακόμα: Γράμμα για σένα: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγουδάει τους τίτλους της νέας της εκπομπής

Η παρουσιάστρια του OPEN εν αναμονή της πρεμιέρας της εκπομπής της «Γράμμα για σένα», φιλοξενήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε, όταν ξαναβρέθηκε στο πλατό, αλλά και για τη νέα της εκπομπή καθώς και για τις διατροφικές της συνήθειες, αλλά και για τα παιδιά της.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει το δικό της γράμμα που κρύβει μέσα πολλές εκπλήξεις από αγαπημένα της πρόσωπα. Το άνοιγμα του πρώτου γράμματος κρύβει τη συγγνώμη ενός γιου προς την ανήμπορή μητέρα του. Ο Ηλίας κάνει σκληρή αυτοκριτική και παραδέχεται ότι δεν ήταν πρότυπο γιου. Επέλεξε να κάνει τη ζωή του και σπαταλούσε τόσο τα δικά του χρήματα, όσο και αυτά που του έδινε η μητέρα του. Στην δύσκολη στιγμή που έμεινε χωρίς δουλειά και εισόδημα, επέστρεψε ως άσωτος υιός. Η μητέρα του είναι πια μόνη και παλεύει για την επιβίωσή της.

 

Μια μοναδική ιστορία ανθρώπινης δύναμης θα φέρει στο φως το άνοιγμα του δεύτερου γράμματος. Ο Χρήστος ένας αυτοδημιούργητος άντρας, κατάφερε να κυριαρχήσει στον τομέα των πωλήσεων και να έχει μια άνετη ζωή. Ώσπου μια μέρα πριν 12 χρόνια, λόγω μιας ασθένειας, έχασε την όρασή του. Ενώ στην αρχή έχασε το κουράγιο του, σταδιακά άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής του. Σε αυτή την μεταστροφή βοήθησε η γυναίκα που ήρθε στο πλάι του. Η Μαρίνα, η παραλήπτρια του Χρήστου, από τη στιγμή που έμεινε τυφλός θέλησε να τον παντρευτεί. Απόψε πιστεύει ότι πίσω από αυτό το γράμμα βρίσκεται ο πατέρας της που την εγκατέλειψε στην παιδική της ηλικία.