Ξεκίνησε τη λειτουργία του νέο τηλεοπτικό κανάλι

Το νέο κανάλι της Κύπρου ξεκίνησε να εκπέμπει – Περιλαμβάνει κωμικές σειρές, reality shows, talent shows κ.α.

Το ΤHΤ Κύπρου εκπέμπει σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια στον κόσμο το ΤHΤ Russia.

Το νέο, τηλεοπτικό κανάλι ΤΗΤ Cyprus, περιλαμβάνει ξένες/ρώσικες παραγωγές (κωμικές σειρές, reality shows, talent shows, stand up comedy shows κ.α), ενώ το πρόγραμμα είναι υποτιτλισμένο με ελληνικούς υπότιτλους από τις 10:00 μέχρι 24:00.

Πιο συγκεκριμένα, το THT Cyprus, εκπέμπει σε ανοικτή ζώνη τόσο από την πλατφόρμα Velister όσο από όλες τις ιδιωτικές πλατφόρμες (Velister Ch. 40 & 51, Cytavision Ch. 15, Cablenet Ch. 12 και Primetel Ch. 651).

Όπως αναφέρει το κανάλι για την Velsiter, οι τηλεθεατές θα πρέπει να κάνουν απλά auto tuning και θα γίνει αυτόματη εύρεση του καναλιού , ενώ στις ιδιωτικές πλατφόρμες οι τηλεθεατές το μόνο που χρειάζεται να πράξουν είναι να επιλέξουν το αντίστοιχο κανάλι που αναγράφεται πιο πάνω.

Γνωστό για το ψυχαγωγικό του περιεχόμενο

Το ΤΝΤ είναι γνωστό για το ψυχαγωγικό του περιεχόμενο, και ειδικά στις κωμικές σειρές και από το 2001 είναι μέλος και έγινε η ναυαρχίδα της Gazprom – Media. Επίσης το κανάλι έχει τις δικές του αποκλειστικές παραγωγές, ενώ του ανήκουν δυο από τις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες παραγωγών τηλεοπτικού περιεχομένου.