Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Για ποιους χτυπά η καμπάνα; Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεσπά προς πάσα κατεύθυνση και ευχαριστεί «το δύσκολο καλοκαίρι» που την πήγε παραπέρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν συνεχίζει στον Alpha, με την ίδια να στέλνει το δικό της «μήνυμα» για αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στο Instagram

«Αυτό το καλοκαίρι μού δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στον χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’ αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα, ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’ αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από εσάς, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ ευχαριστώ, καλοκαίρι μου δύσκολο, που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στον Θεό και το σύμπαν» αναφέρει στο Instagram.