Αίας Μανθόπουλος: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Ο Αίας Μανθόπουλος παραμένει στην Εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή κάποια δημοσιεύματα έγραψαν πως ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Στο Πρωινό, η Φαίη Φώτου μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Στη συνέχεια, ο Ιάκωβος Μυλωνάς, φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου, σημείωσε: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε αμέσως μετά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτά είναι μεγάλα θέματα. Να πεθαίνουμε ανθρώπους πριν την ώρα τους, να βάζουμε φωτογραφίες νεκρών».