Ακόμα μια κλασική ταινία της Disney που γίνεται remake!

Η Disney έχει πάρει σβάρνα τη βιβλιοθήκη των κλασικών δημιουργημάτων της και ένα από τα επερχόμενα remakes είναι αυτό του «Η Λαίδη και ο Αλήτης», το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει μια από τις κινηματογραφικές παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+.

Την πρώτη ματιά στη live-action μορφή της Λαίδης και του Αλήτη, έδωσε η Disney σήμερα μέσα από ένα στιγμιότυπου που απαθανατίζει το σκυλίσιο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Σε σκηνοθεσία Charlie Bean στην Lady θα δανείσει τη φωνή της η Tessa Thompson (Creed 2, Avengers: Endgame) και τη φωνή του Tramp, ο Justin Theroux (Mute, Mulholland Drive, The Leftovers). Μαζί τους θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Janelle Monáe, Sam Elliott, Benedict Wong, Kiersey Clemons, Yvette Nicole Brown, Thomas Mann, Ashley Jensen, Arturo Castro και Adrian Martine.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο σκηνοθέτης επιστράτευσε μια ομάδα διασωστικών σκύλων για τις ανάγκες των γυρισμάτων και όταν αυτά ολοκληρώθηκαν, βρήκαν νέα σπίτια καθώς υιοθετήθηκαν.

Το Lady and the Tramp θα κάνει πρεμιέρα στο λανσάρισμα του Disney+ στις 12 Νοεμβρίου (ΗΠΑ). Στην Ευρώπη η υπηρεσία θα διατίθεται σταδιακά από το 2020.