Αυτά είναι τα σοκαριστικά βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού youtuber (vid)

Οι αναλυτές της ασφάλειας του τελευταίους μήνες είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, τον 35χρονο youtuber σε μια προσπάθεια να συλλέξουν αποδεικτικά στοιχεία και να προχώρησουν στη σύλληψη του.

Στα δύο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr και προκαλούν αποτροπιασμό, εμφανίζονται ΑμεΑ να εκτελούν εντολές προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε σεξουαλικές πράξεις και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ακολούθων του «Αρχήγου», που πλήρωναν για να μπουν στο προφίλ του στο TikTok.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν επτά σκληρούς δίσκους που περιείχαν βιντεοληπτικό υλικο και έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Συμφώνα με το διαβιαβιστικό που παρουσίασε το newsit.gr και στο οποίο αποτυπώνονταν η δράση του 35χρονου, ο κατηγορούμενος youtuber είχε προβεί σε κατ΄εξακολούθηση κακοποιητικές συμπεριφορές που περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ατόμων με αναπηρία. Κι όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.