Δημήτρης Κόκοτας: «Οι γιατροί μας λένε ότι κάθε μέρα είναι και καλύτερα» λέει η Σάντρα Βουτσά

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας στη ΜΕΘ, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις πρόβες του J2US. Δίπλα του βρίσκονται άτομα από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον, οι οποίοι είναι αισιόδοξοι ότι θα πάνε όλα καλά.

Το πρωί της Πέμπτης (10/4), η καλή του φίλη και μάνατζερ, Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τόσο όσα της έχουν μεταφέρει οι γιατροί. «Ο κάθε ασθενής, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και οι γιατροί βαδίζουν βάσει αυτής της μοναδικότητας. Υπάρχει η κούραση, η ψυχική κούραση. Κάθε μέρα οι γιατροί, επιτρέπουν για περίπου μισή ώρα να μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Εχει μπει κάποιες φορές και η αδελφή του, σίγουρα κάθε μέρα μπαίνει η Κατερίνα, η σύζυγός του.

Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Το μαθαίνουμε αυτό από τους γιατρούς, μας λένε ότι κάθε μέρα γίνεται και ένα βήμα προς το καλύτερό. Είναι τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι εξοργιστικό αυτό. Οι γιατροί θέλουν το καλύτερο. Ξαφνικά έχουν βρεθεί όλοι να έχουν κάποιον γνωστό και συγγενή στο Γεννηματά και έχουν όλοι άποψη.

Η κόρη του Δημήτρη είναι 12 ετών, ξέρει όλη την αλήθεια, φιλτραρισμένη εννοείται. Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να έχει κάποια αγωνία παραπάνω από το φυσιολογικό. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική μαμά. Το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν που αναπαράχθηκε από πολύ έγκυρα site δεν υπήρχε καν. Αυτό τάραξε πολύ την οικογένεια γιατί άρχισαν να τους παίρνουν όλοι τηλέφωνο και να τους ρωτάνε τι συνέβη. Δεν είναι αναίμακτο αυτό» είπε η κόρη του Κώστα Βουτσά.