Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Βασάλο

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Σάλος στην Ελλάδα με το νέο dating site! Όλες οι 50αρες ψάχνονται εκεί πλέον!
date-guru.com
Σάλος στην Ελλάδα με τους Νέους Καπλαμάδες Δοντιών
Snap-On Smile
«Κωνσταντίνε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο, μην το χάνουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι άλλη μία ταξιδιωτική εκπομπή με σένα και τον Φίλιππο. Κάθε μουρλοκακομοίρα, δεν το λέω για σένα Κωνσταντίνε, που θέλει να κάνει τηλεόραση, η πρώτη κουβέντα που λέει είναι για ταξιδιωτική εκπομπή.

Σιγά μη βάλουμε στον ίδιο σάκο τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής στο χώρο μου και λυπάμαι αν το λέω έτσι. Κάποτε είχα πολύ θετική άποψη για τον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Αυτός είναι αλεξιπτωτιστής και βγαίνει και ειρωνεύεται και τον ενοχλούμε κιόλας. Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον έλεγχο. Ας κοιτάξει τις επιρροές και τις συναναστροφές του, γιατί αυτός ο Βασάλος με τον Βασάλο που είχα γνωρίσει εγώ τα πρώτα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση».