Σαββιδάκης για δηλώσεις Αμβρόσιου: «Τενεκέδες που κάνουν θόρυβο»

Οι δηλώσεις του Αμβρόσιου σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη που κατ’ αυτόν «αποτελεί την τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι» έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησαν τον Κωστή Σαββιδάκη και τον Πέτρο Ξεκούκη και οι δύο ηθοποιοί σχολίασαν τις δηλώσεις του.

«Έχω ξαναπεί ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τους μαζέψουν. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Ας ασχοληθούν με τα της εκκλησίας αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν και λένε ό,τι χαζομάρα τους κατέβει στο κεφάλι κι ας αφήσουν τον κόσμο να κάνει τη δουλειά του», δήλωσε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Από τη δική του πλευρά, ο Πέτρος Ξεκούκης ανέφερε: «Διαφωνώ με τον Αμβρόσιο. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός, είναι παιδαγωγός. Επιτρέπει κάποια πράγματα να γίνουν, γιατί εμείς απομακρυνθήκαμε από τον Θεό. Εκείνος εκεί είναι και περιμένει. Διαφωνώ απόλυτα, αλλά ο καθένας έχει τις απόψεις του».

«Ας κοιτάξει ο καθένας τι κάνει για τον εαυτό του. Μην κρίνεις για να μην κριθείς, έχει πει ο Θεός», συμπλήρωσε κλείνοντας.