Δεν τα κατάφερε στο Nations League η Εθνική ομάδα

Η Εθνική Ελλάδας σφυροκόπησε τη Σλοβενία, είχε αμέτρητες ευκαιρίες κι ένα δοκάρι αλλά δεν είχε ρέντα, ενώ έπεσε και σε έναν εκπληκτικό Γιαν Ομπλακ, ο οποίος κατέβασε τα ρολά και απέτρεψε το μοιραίο για την ομάδα του.

Η Ελλάδα ήταν ανώτερη, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στον «τελικό» της 6ης αγωνιστικής του Nations League, αλλά έμεινε στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν της ήταν αρκετό για να πάρει το εισιτήριο του προβιβασμού για τη Β’ κατηγορία, ενώ έχασε και τη δυνατότητα για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ εφόσον δεν τα καταφέρει από τα παραδοσιακά προκριματικά που αρχίζουν τον Μάρτιο του 2021.

Το θετικό ωστόσο είναι πως η Εθνική του Τζον Φαν ‘τ Σχιπ δείχνει πως σταδιακά αποκτά στο παιχνίδι της χαρακτήρα, ταυτότητα και ομοιογένεια, στοιχεία που έλειψαν στη μετά Φερνάντο Σάντος εποχή. Κι ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ, αν μη τι άλλο, η Γαλανόλευκη άφησε υποσχέσεις καθώς πρόκειται για μια άκρως ανανεωμένη, φρέσκια, φιλόδοξη και γεμάτη κίνητρο ομάδα. Οπως επίσης, είναι αναμφίβολα καλύτερη και πιο αποτελεσματική ομάδα από εκείνη που παρέλαβε ο Φαν ‘τ Σχιπ…