Σίσσυ Ζουρνατζή : H γυμνάστρια που χαλάει κόσμο…

Η instagramer, influencer και personal trainer, Σίσσυ Ζουρνατζή, είναι ο λόγος να μυηθείτε άπαντες στην γυμναστική.

Με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς που προκαλούν ίλιγγο έρχεται στο Mediaday να μας δώσει συμβουλές υγείας για να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα, βρίσκεται σε πυρετώδη γυρίσματα για την δική της εκπομπή στο YouTube, ενώ δεν θα συμμετείχε στο GNTM γιατί μεγάλωσε!!!

?#realsmile

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

Σίσσυ, πως ξεκίνησε το πάθος σου για την γυμναστική;
“Η γυμναστική στην ζωή μου μπήκε εντατικά μετά το τηλεπαιχνίδι Nomads2. Φέτος ολοκλήρωσα και τις σπουδές μου στο personal training”.

?? #daily #motivation

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

Πρότεινε μας ένα διατροφολόγιο που μπορεί να μας κρατήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα βάρους;
“Η αλήθεια είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό μεταβολισμό, διαφορετικές συνήθειες, τρόπο ζωής. Το να προτείνω μια διατροφή είναι λάθος. Μπορώ να δώσω όμως λίγα tips όπως: κοιμήσου 6-8 ώρες (ο καλύτερος ύπνος είναι 11μμ-7πμ), πιές 2-3 λίτρα νερό  την ημέρα – προσπάθησε να τα πιεις σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Προσπάθησε να καταναλώνεις τρόφιμα χωρίς ζάχαρη (διάβασε  τις ετικέτες των τροφίμων πριν το καταναλώσεις), κατανάλωσε τροφές με πρωτεΐνη. Γυμνάσου 30 λεπτά (για τους τεμπέληδες 30 λεπτά περπάτημα είναι αρκετό)”.

Ποιές τροφές θα πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητα μας για να βελτιώσουμε τον οργανισμό μας;
“Για εμένα υπέρ τροφές είναι: Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας βασικό είναι το πρωινό, μας δίνει ενέργεια και μας κρατάει χορτάτους εώς το επόμενο μας γεύμα. Πρέπει να περιέχει αυγά, γιαούρτι, ξηρούς καρπούς, φρούτα.  Για εμένα υπερτροφές είναι : το φυστικοβούτυρο, τα αποξηραμένα φρούτα ( χωρίς ζάχαρη ), το μπρόκολο, το μέλι, τα όσπρια”.

Οι πολλές αυξομοιώσεις βάρους κυρίως με δίαιτες πόσο επίπονες μπορεί να είναι στην υγεία μας;
“Είμαι κατά της δίαιτας. Δημιουργούν τεράστια προβλήματα όχι μόνο οπτικά στο σώμα μας αλλά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ο λόγος είναι γιατί δεν προσλαμβάνουμε τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Οι περισσότεροι που βγαίνουν από μια σκληρή δίαιτα αρρωσταίνουν ή νιώθουν άρρωστοι. Οπότε ένα μεγάλο όχι στις δίαιτες express”.

????

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

Είσαι μια γυναίκα με μεγάλη προβολή. Θα σε βλέπαμε σε κάποιο πρόγραμμα καθαρής γυμναστικής όπως έκανε η Ζωή Δημητράκου στο Mega;
“Σύντομα θα δημιουργήσω το δικό μου κανάλι στο YouTube. Τώρα είμαι στην διαδικασία γυρισμάτων. Ευχαριστώ το αγόρι μου και τους φίλους μου που με βοηθάνε σε αυτό”.

? #summer #time

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

 

Με αναλογίες μοντέλου που διαθέτεις το GNTM θα σε ενδιέφερε;
“Η αλήθεια είναι πως όχι δεν είμαι εγώ για αυτά πλέον. Τα πέρασα στα 18-19 (δεν μου ταιριάζει ) τώρα στα 30, έχω αλλά όνειρα”.

?

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

Ποιά είναι τα τιπς ομορφιάς σου και δείχνεις τόσο όμορφη διαρκώς;
“Αποφεύγω να βάφομαι καθημερινά. Γυμνάζομαι (είναι παράγοντας ευεξίας). Μετά το πρόβλημα που πέρασα με το πρόσωπο μου και το σώμα πήρα την απόφαση να γίνω όσο πιο απλή γίνεται. Αυτά τίποτα παραπάνω”.

Σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε τα καλύτερα…