Κατερίνα Στικούδη: «Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη»

Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΣουΣου με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, τα σχόλια στο διαδίκτυο, τη συνεργασία της με την Κριστίνα Αγκιλέρα και για το εάν της λείπει η τηλεόραση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Το περνώ χαλαρά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ότι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει. Είναι αγχωτικό να το μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πως θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Έλεγα “Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες” πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη.