Στέλιος Ρόκκος για Μαρίνα Σάττι: «Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ»

Ο Στέλιος Ρόκκκος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στην επιτροπή του «Voice», αλλά και τη Μαρίνα Σάττι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε: «Οι δυσκολίες είναι για να περνάνε και να τις αφήνουμε πίσω μας. Η αγάπη του κόσμου είναι το φάρμακο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλο αυτό το αλισβερίσι είναι που με κρατάει σε αυτή την κατάσταση κι έχω αυτή την ενέργεια κι αυτό το χαμόγελο, που δεν φεύγει από τα χείλη, γιατί είναι μεγάλη η βοήθεια από τον κόσμο».

Όσο για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο Voice ως κριτής, είπε: «Μακάρι. Άμα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η παρέα αυτή που θα πέρναγα καλά, ναι. Θα είναι τέλειο, αν βρεθεί και σε καρέκλα coach η Μαρίνα Σάττι».

Μιλώντας αργότερα για την τραγουδίστρια, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε: «Την αγαπώ πολύ, χωρίς να την ξέρω. Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι και μου αρέσει πολύ η φωνή της. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αν της αρέσει αυτό, να συνεχίσει να το κάνει».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Απλώς είναι πολύ σπουδαία περίπτωση, γιατί έχει μια πολύ ωραία φωνή, είναι μια πολύ ωραία περσόνα, σέξι, γλυκιά, τα πάντα. Δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι».