Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με τον μικρό Αχιλλέα και την αδελφή του Ακυλίνα μπήκαν στην κουζίνα για να ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
Ο μεν για να δημιουργήσει και η δε για να παρατηρήσει τις εργασίες για την κατασκευή τους. Ο μικρός Αχιλλέας στολίζει με icing τα gingerbread cookies και η αδελφή του συμμετέχει με τον τρόπο της στη διαδικασία, ενώ ο Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίζει τη στιγμή.
Τα υλικά για τα gingerbread cookies
- 900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ. τριμμένο γαρίφαλο
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 2 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 225 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 αυγά, μεσαία
- 300 γρ. μέλι