«Χρυσό» συμβόλαιο: Ο ποδοσφαιριστής-έκπληξη που πηγαίνει Survivor

Μπορεί οι Μαχητές να έχουν σχεδόν όλοι κλείσει, όμως η αναζήτηση των σελέμπριτι για την επάνδρωση του νέου Survivor 2024 στην ομάδα των Διασήμων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με νέα ονόματα που δεν είχαν ακουστεί ξανά.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε κάποια γνωστά ονόματα βετεράνων παικτών που η Acun Medya ξαναρίχνει στο ριάλιτι, όπως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το Πρωινό Σουσού όμως αποκάλυψε μία νέα πρόταση σε Διάσημο, το όνομα του οποίου έχει παίξει αρκετά για διάφορα ριάλιτι επιβίωσης ανά καιρούς, δεν έχει όμως λάβει χώρα ξανά σε ένα.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος υπήρξε σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία αυτήν την περίοδο συμμετείχε σε άλλο ριάλιτι του Acun, το «I’ m a celebrity get me out of here».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος θέλει πολύ να μπει στο ριάλιτι και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει την τεράστια επιτυχία που είχαν οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στο Survivor, με τρεις νίκες (2 ο Σάκης Κατσούλης, 1 ο Ντάνος). Θα είναι ο Σάββας Γκέντσογλου ο επόμενος άραγε;