Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι δεν έχει κοινωνική ζωή

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει πολλούς φίλους, όπως παραδέχτηκε, αλλά μπορεί πάντα να υπολογίζει στα παιδιά της.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της στο «WSJ. Magazine» ότι τα έξι παιδιά της – Μάντοξ, 22 ετών, Παξ, 20 ετών, Ζαχάρα, 18 ετών, Σάιλο, 17 ετών και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν – είναι τα πιο κοντινα άτομα της καθώς η οικογένεια συνεχίζει να αναρρώνει, από το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ.

«Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου, και είναι οι στενοί μου φίλοι», δήλωσε η Jolie στο περιοδικό.

«Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, το οποίο είναι η δύναμή μας», συνέχισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευτούμε».

Καθώς η Τζολί και τα παιδιά της προχωρούν μπροστά μετά τον χωρισμό, στηρίζεται επίσης σε μια στενή ομάδα φίλων γυναικών.

«Δεν έχω πραγματικά… κοινωνική ζωή», εξομολογήθηκε, σημειώνοντας ότι προς το παρόν δεν βγαίνει ούτε ραντεβού.

«Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες», διευκρίνισε, περιγράφοντας τον μικρό κύκλο υποστήριξης που έχει. «Ίσως τέσσερις στις έξι από τις γυναίκες που έχω κοντά μου προέρχονται από πόλεμο και συγκρούσεις».

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, λίγο αφότου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε την ίδια και δύο από τα παιδιά τους πάνω σε ιδιωτικό τζετ.

Ο 59χρονος ηθοποιός φέρεται να ήταν «λεκτικά υβριστικός και σωματικά βίαιος με τα παιδιά του» ενώ ήταν μεθυσμένος μέσα στο αεροπλάνο. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Το FBI διερεύνησε τους ισχυρισμούς αλλά αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις.