Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παίζει με το νεογέννητο παιδί του (video)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς πριν από λίγο καιρό, μιας και η instagrammer έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα ως μητέρα και το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου έκανε μία ανάρτηση με τον γιο της και τον σύντροφό της.

Μέσω story στο Instagram προφίλ της ανέβασε ένα κλιπ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού τους, να έχει πάρει αγκαλιά τον μωρό και να το σηκώνει στον αέρα.

Δείτε το βίντεο

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα του «Breakfast@Star», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι πλέον είναι πατέρας, ενώ μίλησε επίσης για τα ξενύχτια, τις νέες υποχρεώσεις, αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Θα καταντήσω γραφικός, αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος, που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια, αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται» είπε αρχικά.

Όσο για τα άστατα ωράρια και τον λιγοστό ύπνο μετά τη γέννηση του παιδιού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου, αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος».