Γερμανού: «Με μαλώνουν εδώ κάτι κυρίες αλλά εγώ θα ασχολούμαι»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ναταλία Γερμανού έχει βρεθεί στο στόχαστρο των κακοπροαίρετων σχολίων στο Twitter, όταν αποφασίζει να εντάξει στην σκαλέτα της εκπομπής της κοινωνικά θέματα και συνεντεύξεις με ανθρώπους που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μεσημεριανές ψυχαγωγικές εκπομπές. Η περίπτωση του Ιάσονα Αποστολόπουλου ήταν ένα τέτοιο παράδειγμα.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια δέχθηκε ξανά επικριτικά μηνύματα από τηλεθεατές και τηλεθεάτριες στο Twitter το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την προβολή της συνέντευξης μιας μητέρας ενός τρανς εφήβου στην εκπομπή της. Η συνέντευξη προβλήθηκε στον απόηχο της αυτοκτονίας των δύο γκέι αγοριών στην Αρμενία νωρίτερα μέσα στον Νοέμβρη.

Όταν μία ανώνυμη χρήστρια του Twitter έγραψε ένα υποστηρικτικό post για τη Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια απάντησε λέγοντας ότι μπορεί την κατηγορούν για τις επιλογές της να εντάξει στη θεματολογία της εκπομπής παρόμοια θέματα, όμως η ίδια θα συνεχίσει να το κάνει, ακόμη κι αν τέτοια θέματα δεν της προσφέρουν τηλεθέαση.

«Αυτά τα θέματα δεν κάνουν τηλεθέαση ποτέ και με βρίζει και η κάθε πικραμένη αλλά εγώ θα ασχολούμαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος» γράφει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού παραδίδει για άλλη μια φορά μαθήματα καλής τηλεόρασης.