Γρηγόρης Γκουντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να στεναχωριέται»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου. Το ζευγάρι μίλησε για τον γάμο τους και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δεν μπορείς πάντα να είσαι ζεν στην εκπομπή, είσαι όσο αντέχεις. Έχουμε αυτό το… χάρισμα, δεν το έχουν όλες οι εκπομπές. Ανά πάσα στιγμή ανάβει μία φλόγα, κάτι πυροδοτείται και γίνεται μία ένταση. Αυτό που βλέπετε είναι αυθεντικότατο και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Όσο εύκολα δημιουργείται μια ένταση, τόσο εύκολα τελειώνει όμως.

Γίνεται η μανούρα του αιώνα, πας break, λες “πάμε για φαγητό” και τελειώνει όλο… Εγώ βασικά αυτό που θέλω είναι να μην στεναχωριέται η Κατερίνα. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την εκπομπή, με ένοιαζε η Κατερίνα, την έπαιρνα τηλέφωνο, της έστελνα μηνύματα. Με νοιάζει, γιατί είναι βαθιά καλό παιδί» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Το μεγαλύτερο μάθημα τηλεοπτικά το πήρα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪΕκεί είδα πράγματα που αν και τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, είπα πως δεν μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα, αφορούν στη δουλειά. Γίνονταν κι εγώ τα μάθαινα εκ των υστέρων, έλεγα: “μου κάνετε πλάκα;” Εγώ ήμουν πολύ αγαθός».