Η νέα δουλειά του Πέτρου Φιλιππίδη μακριά από το θέατρο

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων ανέφερε το πότε θα ξανακαθίσει στο ειδώλιο ο ηθοποιός αλλά και για το πού εργάζεται πλέον, όσο μένει μακριά από την υποκριτική, την καθημερινότητά του και την ψυχολογία του λίγο πριν το εφετείο.

«Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εργάζεται γιατί πρέπει να επιβιώσει», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ενώ συμπλήρωσε: «Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: “Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα”»,

Aφού μετέφερε τις ατάκες του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο συνήγορός του πρόσθεσε για την ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Θέλει να αποτινάξει από πάνω του τις κατηγορίες για τις απόπειρες βιασμού», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα βρεθεί στις 3 Ιουνίου στο εφετείο για να προσπαθήσει να αθωωθεί από την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξης σε πρώτο βαθμό για δύο απόπειρες βιασμού.