Αυτές είναι οι 5 σειρές του Mega για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Το «χτίσιμο» της prime time ζώνης της νέας τηλεοπτικής σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει οι ιθύνοντες του Mega, με το κανάλι -κόντρα στη νέα τάση που θέλει τους σταθμούς να ποντάρουν σε ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια- να επιμένει στη μυθοπλασία.

Έτσι, την prime time ζώνη του καναλιού της Συγγρού θα στηρίζουν σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το «Fay’s Time» 5 σειρές, τέσσερις εκ των οποίων το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγαπήσει πολύ. Τρεις εξ’ αυτών δε, φέρουν την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι 5 σειρές του Mega που θα δούμε τη σεζόν 2024 – 2025;

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η «Γη της Ελιάς» θα επιστρέψει για 4η κατά σειρά σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, όπως και το «Famagusta» το οποίο αναμένεται να χαρίσει στους τηλεθεατές ακόμα 2 κύκλους των 8 επεισοδίων έκαστος. Η ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις των σειρών του Ανδρέα Γεωργίου είναι το νέο σήριαλ που «κλείδωσε» το Mega για το πρόγραμμά του. Η νέα αυτή δουλειά φέρει τον προσωρινό τίτλο «Τιρκουάζ» και προγραμματίζεται να προβάλλεται τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.’

Στο Mega θα επιστρέψει και ο «Άγιος Παΐσιος» που φέτος κάνει το διάλειμμά του, ενώ νέα επεισόδια θα μας χαρίσει και το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τα οποία όμως πρώτα θα προβληθούν στο Netflix και έπειτα στο Mega.