Σοφία Χατζηπαντελή τέλος από το «My Style Rocks» – Αυτή είναι η αντικαταστάτρια

Οριστική αποδεικνύεται η απόφαση του ΣΚΑΪ για… γενικό ρεκτιφιέ στον νέο κύκλο του «My Style Rocks» που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το φινάλε του τρέχοντος, τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ένα ρεκτιφιέ που αφήνει εκτός τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία έτσι κι αλλιώς είχε συμφωνήσει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Στόχος του καναλιού είναι να μην υπάρξει καθόλου παύση στην προβολή του συγκεκριμένου project, ωστόσο έχει ήδη αποφασιστεί ο νέος κύκλος που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 να δώσει τελείως διαφορετική εικόνα και αίσθηση στον τηλεθεατή.

Οι λόγοι που το κανάλι δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με το διεθνούς φήμης μοντέλο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ωστόσο όπως ακούγεται κάτι τα… ακαταλαβίστικα ελληνικά της Σοφίας, κάτι οι τρελές απαιτήσεις της στα γυρίσματα και κάτι οι άσχημες συμπεριφορές στο πλατό όταν οι κάμερες δεν γράφουν, λέγεται πως έχουν θορυβήσει πολύ τους συντελεστές του ριάλιτι.

Η ίδια, από τη μεριά της, διαψεύδει τα πάντα όχι όμως και το γεγονός πως δεν πρόκειται να τη δούμε στον νέο κύκλο του MSR.

Τι θα συμβεί, όμως, με το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει;
Σύμφωνα με όσα είχαν κυκλοφορήσει, το κανάλι βολιδοσκοπούσε αρχικά τρεις άνδρες για τη θέση της οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λάκη Γαβαλά, Γιώργο Καράβα και Περικλή Κονδυλάτο. Τελικά, κανείς από τους τρεις τους δεν θα βρεθεί σε θέση κριτή, καθώς όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μερική ώρα πριν στο «Happy Day» για τη συγκεκριμένη θέση έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ η νικήτρια του πρώτου κύκλου, Ραμόνα Βλαντή, που εδώ και χρόνια «καλοβλέπει» τη συγκεκριμένη θέση.

Σημειώνεται, πάντως , ότι έντονα είχε ακουστεί πως είναι πιθανό στον νέο κύκλο να μην βρίσκεται ούτε ο Δημήτρης Σκουλός, κάτι τέτοιο όμως δεν μοιάζει πιθανό σενάριο.