Κατερίνα Ζαρίφη: «Ζητάμε δικαίωση, αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι»

«Πρέπει να ανοίξουν στόματα και σε πολύ λίγο διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος αυτού του εγκλήματος», υπογραμμίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Το δικό τους μήνυμα-απαίτηση για δικαίωση έστειλαν μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή το αποτρόπαιο περιστατικό με τη θανάσιμη κακοποίηση ενός χάσκι, του Όλιβερ, στην Αράχωβα, που είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, έκαναν μία έκκληση προς τη Δικαιοσύνη ώστε να εντοπιστεί ο δράστης του εγκλήματος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Εγώ από αυτή την εικόνα εγώ κρατάω αυτό το υπέροχο σκυλί, τον Πίνατ, που ήταν τόσο τυχερό, τον λατρεύουμε και ζει μια ζωή χαρισάμενη, όπως θα έπρεπε να ζουν όλα τα σκυλάκια εκεί έξω», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, βλέποντας πλάνα από τη συνάντηση του Τούρκου προέδρου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Πρέπει – και όλη η ελληνική κοινωνία το απαιτεί – να δοθεί δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές για το τι ακριβώς συνέβη σε αυτόν τον σκύλο-ορόσημο για την Αράχοβα. Πρέπει να ανοίξουν στόματα και σε πολύ λίγο διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος αυτού του εγκλήματος», επισήμανε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι – δεν θα τους χαρακτηρίσω ανθρώπους – είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω απ’ όλα για τα κατοικίδιά μας, που είναι οικογένειά μας. Δικαίωση για τον Όλιβερ», τονίζει αμέσως μετά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Η κοινή γνώμη είναι έξαλλη. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα πάνω στο ζώο. Δικαίωση για τον Όλιβερ, παιδιά», υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να συμφωνεί και να κάνει τη δική του τοποθέτηση.