Βρισηίδα Ανδριώτο: «Μη με ξαναρωτήσεις για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

Τη Βρισηίδα Ανδριώτου συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star, λίγα 24ωρα μετά τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο φαρμακείο του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα, στο Κερατσίνι. Η πρώην παίκτρια reality shows περιέγραψε τις στιγμές όταν πληροφορήθηκε για το περιστατικό, ενώ σχολιάζει και για το εξώδικο που έστειλε τις προηγούμενες ημέρες στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Είναι κάτι πάρα πολύ στενάχωρο, δεν θα ‘θελα να είμαι στη θέση της υπαλλήλου, όπως κανένας μας. Σε αυτή τη χώρα που ζούμε, βέβαια, όλα είναι πιθανά», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου στη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού.

«Πήρα τηλέφωνο τον Σπύρο, για να κανονίσουμε το πρόγραμμά μας, και μου είπε ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα. Δεν φοβήθηκα, αγχώθηκα για το πόσο μεγάλη ήταν η ληστεία ή αν τραυματίστηκε κάποια κοπέλα στο μαγαζί», εξομολογείται στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το εξώδικο προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το έχω στείλει, το έχει λάβει. Δεν με αφορά αν θα βγει να ζητήσει συγγνώμη για οτιδήποτε», απαντά η Βρισηίδα Ανδριώτου σε σχετική ερώτηση.

«Εγώ θα ήθελα να μην ξαναμιλήσει για μένα, όπως κι εγώ για εκείνη. Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο για αυτήν. Είμαι πιο ήρεμη μετά από αυτό», καταλήγει στις δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου, βάζοντας τέλος στην κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.