Παπαδημητρίου για Οδός Ζαρίφη 2: «Ήταν άβολο»

«Αυτή είναι η αλήθεια, νομίζω και οι ίδιοι το ξέρουν» τονίζει ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Με αφορμή την επανάληψη της κωμικής του παράστασης, ο Τόλης Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά όσο και το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

Ειδικότερα, ο Τόλης Παπαδημητρίου παραδέχθηκε πως «η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» ήταν μεγάλο σχολείο. Δηλαδή ήταν σαν να έχω κάνει ΟΥΚάς με τον Νίκο και το Καλό Μεσημεράκι για τέσσερα χρόνια. Μετά από αυτό νομίζω ότι εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα».

«Με είχε δυσκολέψει η ταχύτητα, που έπρεπε κάθε μέρα να σκεφτόμαστε κάτι έξυπνο όπως επίσης και η ένταση που φέρνει όλο αυτό το πράγμα. Το ίδιο πράγμα όμως ακριβώς που ήταν δύσκολο, αυτό το έκανε και ωραίο. Σήμερα από την τηλεόραση μου λείπει το άστρο του Νίκου Μουτσινά, που βγαίνει στον φακό και δεν έχει με το τι λέει ακριβώς αλλά έχει να κάνει με την διάθεση που βγάζει. Αυτό μου λείπει».

«Το κενό που άφησε ο Νίκος θα… μπορούσε να μείνει και κενό. Είδα το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη στο web το βράδυ και ήταν αρκετά αμήχανο. Αυτή είναι η αλήθεια. Δηλαδή νομίζω και οι ίδιοι το ξέρουν, επαγγελματίες είναι όλοι, δεν είναι τίποτα που ήρθαν τώρα ξαφνικά από αλλού… Αλλά ήταν άβολο, δεν μπορώ να πω ψέματα» πρόσθεσε, επίσης, ο Τόλης Παπαδημητρίου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο OPEN. «Ελπίζω όμως να το βρουν γιατί ξεκίνησαν τώρα σε κάτι που δεν το ξέρουν ούτε και οι ίδιοι. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουν την Κατερίνα λίγο πιο ελεύθερη και θα αφήσω λίγο χρόνο, εγώ δηλαδή θέλω να το δω σε δυο εβδομάδες από τώρα πως θα είναι»