Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι με άντρα»

«Άμα μένεις μαζί και κοιμάσαι μετά μαζί, τελείωσε το παραμύθι» εξηγεί η Δήμητρα Παπαδήμα.

Με αφορμή την θεατρική της παράσταση για τη Μαρίκα Κοτοπούλη, η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια εξήγησε τους λόγους που προτιμά να κοιμάται μόνη τα βράδια αποκαλύπτοντας, δε, πως ουδέποτε έχει κοιμηθεί με άλλον άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι!

Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε πως «δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ. Ούτε με το παιδί μου δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου! Και γιατί να κοιμόμαστε μαζί; Δεν κατάλαβα; Καλύτερα έτσι! Αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια! Αυτό κρατάει και τη σχέση σε μια εγρήγορση. Γιατί άμα μένεις μαζί και κοιμάσαι μετά μαζί, το παραμύθι τελείωσε και απομυθοποιείς τον άλλον».

«Δεν είναι μόνο το ροχαλητό, γενικότερα ρε παιδί μου! Στρίβει, γυρνάει, δεν χωράει πουθενά, τραβάει τα παπλώματα και τα λοιπά. Γενικότερα, δεν θέλω! Εγώ θέλω να είμαι μόνη μου! Να διαβάζω τα βιβλία μου, να ακούω τη μουσική μου, να ξαναδιαβάζω και να κλαίω όποτε θέλω».

«Έχω που έχω τη μοναξιά μου, έχω τη μοναξιά του παιδιού μου που σέρνω, γιατί ο καθένας μόνος του πηγαίνει σε αυτό το μονοπάτι, έχω τη μοναξιά και του Γιάννη. Λοιπόν, πρέπει λίγο να υπάρχει και αποσυμπίεση γιατί χρειάζεται» πρόσθεσε, ακόμα, η Δήμητρα Παπαδήμα στο Μεγάλο Κανάλι.