Στέλιος Δρουμαλιάς: Για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης τον «βάπτισε» Μόνικα;

«Με την μητέρα μου έκατσαν και οι δυο τους να μου βρουν ένα άλλο γυναικείο όνομα» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Δρουμαλιάς.

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή τη συμμετοχή στο μουσικό σόου του Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως προέκυψε το γυναικείο του όνομα, Μόνικα από τον Ηλία Ψινάκη.

Γιατί στο «Γηροκομείο» σε αποκαλεί ο Ηλίας Ψινάκης «Μόνικα»;

Ο Ηλίας, ως γνωστόν, προσφωνεί άντρες με γυναικεία ονόματα και γυναίκες με αντρικά. Κάποια στιγμή ήμασταν στο Super Paradise στη Μύκονο, όπου θα εμφανιζόταν και η Άννα Βίσση. Ο Ηλίας είχε καλέσει τον Valentino, που είναι πολύ καλός του φίλος και μαζί του είχε έρθει και η Κονσίτα Βουρστ, νικήτρια της Eurovision του 2014.

«Μοιάζετε πάρα πολύ» σχολίασε ο Valentino μόλις μας είδε μαζί. «Θα σε λέω Κονσίτα από δω και πέρα» μου είπε αμέσως ο Ηλίας. Εμένα όμως δεν μου άρεσε. Η μητέρα μου κατάλαβε ότι με ενοχλούσε και έκατσαν και οι δυο τους να μου βρουν ένα άλλο γυναικείο όνομα. Σκέφτονταν κάποια μελαχρινή σταρ και, επειδή γνώριζαν ότι μου αρέσει πολύ η Μόνικα Μπελούτσι, «έγινα» Μόνικα.