Διονυσίου: «Συνάδελφοι ήθελαν να φρενάρουν την καριέρα μου»

O Στέλιος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για τη σειρά που ετοιμάζει για τον πατέρα του, τον «πόλεμο» που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για ένα νέο πρότζεκ που ετοιμάζει και αφορά στην σειρά για τον πατέρα του, τον Στράτο Διονυσίου.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο πριν πέσουν οι υπογραφές, για να γίνει σειρά η ζωή του Στράτου Διονυσίου. Η σειρά με τη ζωή του Στράτου Διονυσίου θα είναι 12 επεισόδια. Θα μου άρεσε να ακούγεται η φωνή μου στη σειρά. Έχω παίξει ξανά ως ηθοποιός. Δεν θα μπορούσα να παίξω τον Στράτο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ παχουλός. Όταν με φώναξε ο πατέρας μου να ανεβώ στην πίστα ήθελα να φύγω, με έφεραν σηκωτό οι σερβιτόροι. Ήμουν αγχωμένος και μου λέει στο αυτί «κλείσε τα μάτια και τραγούδα». Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, ήταν δακρυσμένος και ήταν σαν να μου λέει προχώρα. Στις συνεντεύξεις ο πατέρας μου έλεγε «θα ακούσετε τον Στελάρα και θα δείτε»», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Για τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, όχι όμως από τον ίδιο, αλλά από άλλους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες, ο Στέλιος Διονυσίου είπε: «έχω κάνει ντέμο το «Τρένο» της Βίσση, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα σε κάποιον δίσκο μου. Μου είχαν δώσει τα πρώτα τραγούδια του Πλουτάρχου «Φυσάει πολύ» και «Φίλε», αλλά δεν τα είπα».

«Δέχθηκα πόλεμο στη δουλειά μου ακόμα και στην ίδια μου τη δισκογραφική. Ήθελαν συνάδελφοι να μου φρενάρουν την καριέρα. Μου είπαν ότι τα τραγούδια μου, δεν παίζουν στο ραδιόφωνο, επειδή έχουν πολύ μπουζούκι», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με την προσωπική ζωή του, ανέφερε πως: «Η δουλειά μου δεν επηρέασε την προσωπική μου ζωή. Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν λέω ποτέ όχι. Με τη σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα έλεγα ναι στα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, αν έχουν ταλέντο. Δεν αξίζει όμως να χαλάς το στομάχι σου, για 2 μέρες δουλειά, για να πάρεις ένα μεροκάματο».

Τέλος, αναφορικά με την περιοδεία του δήλωσε: «Τέλος Μαρτίου πάω για περιοδεία στην Αμερική με τα αδέρφια μου. Υπάρχει πρόταση να πάμε με την Πίτσα Παπαδοπούλου Αυστραλία».