Ιωάννα Μαλέσκου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα βρούμε την χρυσή τομή μας»

«Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το κομμάτι, σίγουρα όμως υπάρχει εκατέρωθεν αλληλοσεβασμός» υπογραμμίζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου την Τετάρτη με αφορμή την πολυσυζητημένη τηλεοπτική της επάνοδο. Μάλιστα, η εκθαμβωτική παρουσιάστρια μίλησε τόσο για το προφίλ που θέλει να παρουσιάσει η ίδια στο νέο πρότζεκτ «Tv Queens» όσο και την επερχόμενη συνύπαρξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε αρχικά πως «εάν λάβουμε υπόψιν μας και το ύφος του πρότζεκτ αυτού καθ’ αυτού αλλά και την πολυετή εμπειρία του Ανδρέα Μικρούτσικου, νομίζω πως δεν θα χορταίνουμε να τον ακούμε. Θα μου πεις, τώρα, εσύ που μιλάς ασταμάτητα; Πως θα τα βρείτε; Θα έχει ενδιαφέρον και αυτό το κομμάτι. Σίγουρα όμως, επειδή υπάρχει εκατέρωθεν αλληλοσεβασμός, θα βρούμε την χρυσή τομή μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα μπορέσουμε να είμαι κοντά και να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά».

«Διαφορετική Ιωάννα δεν ξέρω αν θα δείτε στο νέο πρότζεκτ. Πλέον δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν για να μπορέσω να το πω, αν θα είμαι ή όχι. Σίγουρα θα δείτε μια Ιωάννα η οποία είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος τώρα και αυτό που θέλω και γω να περάσω. Ένα μήνυμα της Ιωάννας, ένα μήνυμα του είσαι ο εαυτός σου μέσα σε ένα πρότζεκτ που πάω να κάνω με πολλή χαρά».

«Το γερό στομάχι στην τηλεόραση είναι κάτι για το οποίο εκπαιδεύεσαι σιγά σιγά, ψήνεσαι και έχει να κάνει με το πόσο συναισθηματικός άνθρωπος είσαι και σε τι βαθμό παίρνεις τα πράγματα μέσα σου και σε επηρεάζουν. Θεωρώ όμως πως είναι κάτι που μαθαίνεται αν εσύ έχεις τη διάθεση να μάθεις από αυτά τα οποία σου έχουν συμβεί. Αισθάνομαι πως είμαι σε μεγάλο βαθμό προετοιμασμένη για την κριτική, έχω ηρεμήσει εγώ. Καλοδεχούμενες είναι οι κριτικές και σε κάνουν καλύτερος» πρόσθεσε, ακόμα, η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής του OPEN.