Ναταλία Δραγούμη: «Δεν έπρεπε να το είχα πει αυτό, γιατί το είπα;»

«Εν τω μεταξύ η ίδια εκπομπή στην οποία δεν πήγα, δεν το κατάλαβε ποτέ», σημειώνει η Ναταλία Δραγούμη.

Στον καναπέ της εκπομπής «Δύο στη Μία» κάθισε η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που της έτυχε, όταν ξέχασε να πάει καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν έπρεπε να το πω αυτό, παιδιά. Γιατί το είπα; Εν τω μεταξύ η ίδια εκπομπή στην οποία δεν πήγα, δεν το κατάλαβε ποτέ. Είχαν παραγγείλει ταξί από την εκπομπή κι εγώ ήμουν στο κρεβάτι με τις πιτζάμες μου», περιγράφει η Ναταλία Δραγούμη.

«Μου λένε: έχει έρθει το ταξί σας. Λέω: ποιο ταξί; Λέει: για το τάδε κανάλι. Πλάκα μου κάνετε… δεν είχα βρει ούτε τι θα βάλω. Ξέρεις πως είναι όταν είναι να πας σε μία εκπομπή», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Είμαι γενικώς αρκετά αφηρημένη. Μπορεί να είναι χαριτωμένο για τους άλλους και ίσως δεν το περιμένουν όταν βλέπουν την εμφάνισή μου. Μου είχε πει κάποιος, όταν ήμουν 25 χρονών, ότι όποια ώρα της ημέρας σε βλέπω, είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση αυτό», παραδέχεται η Ναταλία Δραγούμη.

«Κι ένας σκηνοθέτης κάποτε μου είπε ότι όταν γελάω κι όταν είμαι σοβαρή είμαι σαν δύο διαφορετικές περσόνες», προσθέτει κλείνοντας η ηθοποιός.