Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική»

«Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στον Κώστα Τσουρό για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, εγώ εφηύρα το χιούμορ για να ξεπεράσω τα τότε. Άρχισα να σαρκάζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και μετά την παρέα, για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα που είχα. Δεν ήταν και τα πιο καλά παιδικά χρόνια αυτά που πέρασα. Ήταν μια οικογένεια που δεν ήταν και πολύ αγαπημένη, οπότε όλο αυτό δημιουργεί συμπλέγματα στο παιδί», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη συνέχεια: «Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή. Και αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με τη ζωή μου και όχι με αυτά που είχαν γίνει. Με πλήγωσαν πολύ, αλλά κατάφερα και το έβγαλα από πάνω μου. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να συμβιώσει με τη μάνα μου, υπήρχε μια μόνιμη διαμάχη, λάθη επί λαθών».