Στικούδη: «Με αγχώνει που θα ανέβω στην ίδια σκηνή με την Κριστίνα Αγκιλέρα»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στα social media, αλλά και το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στη Eurovision.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, την οποία θα ανοίξει η ίδια.

«Πλησιάζει ο καιρός για τη συναυλία στο Europride στη Μάλτα, ανεβαίνουν οι παλμοί, αλλά το άγχος είναι ευχάριστο. Δεν έχω πιο όμορφο πράγμα στη ζωή από το να συμμετέχω σε κάτι που έχει νόημα και βάση. Με αγχώνει, που θα ανέβω στην ίδια σκηνή με την Κριστίνα Αγκιλέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, δήλωσε: «Για να απαντήσω για τη Eurovision, πρέπει να μου γίνει πρόταση πρώτα. Δεν θα έλεγα ποτέ δημόσια ότι θέλω να πάω στη Eurovision, είναι σαν να παρακαλάς».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται στα social media. «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου, δεν θα το αφήσω να μείνει εκεί».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Γίνονται πολλές συζητήσεις για τηλεόραση, ετοιμάζουμε κάτι πολύ όμορφο», είπε κλείνοντας.