Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα γίνουν ανακρίσεις»

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στην οδό Ακαδημίας στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε τουλάχιστον δύο δωμάτια στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που στεγάζεται.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις με 9 πυροσβέστες και 4 οχήματα που περιόρισαν τη φωτιά και δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν, μέσω skype, στην εκπομπή «Fay’s Time» για όλα όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως η φωτιά έπιασε μόνο σ’ ένα μέρος του ατελιέ και όχι σε όλο τον χώρο. «Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο» τόνισε, αρχικά, ο σχεδιαστής μόδας.

«Δεν κάηκε το ατελιέ, έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ. Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η Πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» πρόσθεσε.

«Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, μιλάμε για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής» είπε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος.