Τι θα κάνει ο ΣΚΑΪ με τη μεσημεριανή ζώνη;

Με τι θα συνεχίσει ο ΣΚΑΪ στη μεσημεριανή ζώνη την επόμενη σεζόν;

Καθοριστικός φαίνεται ότι θα είναι ο Απρίλιος για το μέλλον παρουσιαστών και προγραμμάτων, αφού τα κανάλια θα πρέπει να πάρουν τις πρώτες αποφάσεις, ώστε να αρχίσει να διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης της νέας σεζόν. Πολλές οι εκκρεμότητες και στον ΣΚΑΪ, με τις επερχόμενες αλλαγές σε ζώνες και εκπομπές να λειτουργούν ως ντόμινο για όλο το κανάλι.

Ένα από τα ερωτηματικά που πλανώνται πάνω από το Φάληρο, αφορά στη μεσημεριανή ζώνη. Εκεί, ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής είναι μάλλον ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει και του χρόνου με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Τι θα γίνει όμως με το My Style Rocks; Θα δούμε και επόμενο κύκλο το φθινόπωρο;

Ο ένας παράγοντας που θα οδηγήσει στην απάντηση του παραπάνω ερωτήματος έχει να κάνει με την τηλεθέαση. Αν καταφέρει να βελτιώσει και να κρατήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τα ποσοστά του, υπάρχει η διάθεση από το κανάλι να επαναφέρει το My Style Rocks και την επόμενη σεζόν. Ο άλλος -ίσως πιο καθοριστικός- παράγοντας, έχει να κάνει με το πολυαναμενόμενο ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ και αν οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό πεδίο ώστε να συνεχίσει η συνεργασία τους.

Στην περίπτωση που η Φαίη Σκορδά παραμείνει στον σταθμό, μια νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη με παρουσιάστρια την ίδια θα πρέπει να θεωρηθεί πιθανό σενάριο. Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΚΑΪ αλλάζει φυσιογνωμία στα μεσημέρια του και βάζει ένα μεγάλο ψυχαγωγικό brand να ανακατέψει την τράπουλα του ανταγωνισμού.

Όσον αφορά σε σκέψεις που υπάρχουν σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά θα μπορούσε να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο, άνθρωποι του σταθμού θεωρούν ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να το κρατήσεις περιορισμένο σε δύο ημέρες της εβδομάδας, τόσο από την άποψη του υψηλού budget όσο και από την άποψη των πολλών εμπορικών που τη συνοδεύουν.

Στην περίπτωση, βέβαια, που δεν ευδοκιμήσει τίποτα από τα παραπάνω, ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο να τοποθετήσει στη μεσημεριανή ζώνη ένα εντελώς νέο πρόγραμμα.