Φελίσια Τσαλαπάτη: «Για να με δείτε, θα πρέπει να με προτείνουν»

«Έχουμε συνηθίσει τα ζευγάρια στην παρουσίαση, το νέο μοντέλο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social, τους παρακολουθώ και έχουν πολύ ωραία χημεία» σημείωσε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπαδόπουλο κα τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη να παρουσιάζουν καλοκαιρινό μαγκαζίνο στο Open.

«Από εσένα το ακούω, το έχω συνηθίσει. Τους συμπαθώ πολύ. Έχουμε συνηθίσει τα ζευγάρια στην παρουσίαση, το νέο μοντέλο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social, τους παρακολουθώ και έχουν πολύ ωραία χημεία. Για να με δείτε σε αυτό το πρωινό, πρέπει να με προτείνουν πρώτα και πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις, τι δεν θα κάνεις, ποιοι θα είναι και ποιος θα είναι ο ρόλος σου» ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Δεν νομίζω ότι θα είναι ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα. Αν ήταν, δεν θα γινόταν σχήμα. Το περσινό, όπως και το φετινό αν γίνει, είναι στοιχήματα. Πάνε στην επικαιρότητα στο J2US, όπως πέρυσι εμείς και φέτος τα παιδιά, οπότε πάμε σε κάτι πιο φρέσκο και επίκαιρο και το δοκιμάζουμε. Να δούμε τους περσινούς με τους φετινούς το θεωρώ δύσκολα γενικότερα. Η μόνη σύγκριση μπορεί να είναι για τα νούμερα» συνέχισε η Φελίσια Τσαλαπάτη.