Τι γίνεται με την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη στο OPEN;

Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο πρόσωπα με ζωντανές εκπομπές στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN για τα οποία υπάρχουν κάποια ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τη συνέχεια της συνεργασίας τους με το κανάλι την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Όσον αφορά στην Ελένη Τσολάκη, όπως μαθαίνουμε, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Αν η ίδια παραμείνει στην καθημερινή πρωινή ζώνη του OPEN, τότε σίγουρα θα μιλάμε για πολύ μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή που θα έχουν να κάνουν τόσο με τα πρόσωπα όσο και με το περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για επιστροφή της παρουσιάστριας στο Σαββατοκύριακο, εκεί δηλαδή που κατάφερε η εκπομπή να ξεχωρίσει και να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό.

Στην περίπτωση της μεσημεριανής εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη, πλανάται ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα συνεχιστεί και πόσο σημαντικές αλλαγές θα γίνουν σε συνεργάτες και περιεχόμενο. Δεν αποκλείεται να δούμε την παρουσιάστρια σε κάτι τελείως διαφορετικό του χρόνου, ίσως και σε άλλη ζώνη.