Η φωτογραφία του Snik με τη νέα σύντροφό του (pic)

Ο Snik κρατά γενικά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Marta Aharonian, με την οποία ανέβασε μάλιστα ένα κοινό στιγμιότυπο. Σε αυτό πόζαραν με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και έναν δίσκο του τράπερ κρεμασμένο στον τοίχο, ενώ ο Snik έκανε tag την κοπέλα του.

Screenshot_20231225_193722__1_

Η 29χρονη από την Αρμενία είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον τράπερ, ενώ αναρτά συχνά στα social media υλικό από κοινές τους εμφανίσεις.

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό είναι μαζί το ζευγάρι, όμως τα πρώτα βίντεο που δημοσίευσε η Marta Aharonian στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok χρονολογούνται από τον Αύγουστο.

Οι δυο τους είχαν κάνει διακοπές στα Σύβοτα και είχαν ταξιδέψει μαζί και στο Παρίσι. Το καλοκαίρι μάλιστα εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Επίσης, πιο πρόσφατα είχαν επισκεφθεί την Ιαπωνία.

Εκτός από TikToker, η Marta Aharonian είναι και επιχειρηματίας, αφού άνοιξε φέτος τον δικό της χώρο στην Κηφισιά, με υπηρεσίες περιποίησης. Είναι επίσης, μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού, με το οποίο μάλιστα, αναρτά συχνά υλικό στους λογαριασμούς της στα social media. Έχει τέσσερα αδέρφια, μία αδερφή και τρεις αδερφούς, με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, όπως μαρτυρούν οι δημοσιεύσεις της.