Η Κιμ Καρντάσιαν με 6 δάχτυλα λόγω..photoshop!

Άλλο ένα υποτιθέμενο επικό fail στο Instagram έχει φέρει πάλι την Κιμ Καρντάσιαν και την αδερφή της Κάιλι Τζένερ στην επικαιρότητα, με τους χρήστες στα social media να σχολιάζουν φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει έξι δάκτυλα στο πόδι.

Η Κιμ πρόσφατα δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στην αδελφή της Κάιλι, για την προώθηση των νέων προϊόντων τους. Ενώ όλα δείχνουν τέλεια, όπως σε κάθε φωτογραφία τους, οι χρήστες των social παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο στο πόδι της Κιμ… ένα έκτο δάκτυλο. Είναι απροσεξία που οφείλεται στο photoshop ή μήπως – όπως παρατηρεί μια άλλη μερίδα χρηστών του Twitter – οι αδερφές μάς «δουλεύουν» και γίνονται viral.

Η Κιμ Καρντάσιαν – αστέρας των τηλεοπτικών reality και ιδιοκτήτρια της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς KKW Beauty – υποστήριξε σε νομικά έγγραφα που συνδέονται με αγωγή εναντίον της εταιρείας «γρήγορης μόδας» Missguided USA ότι λαμβάνει 300.000 – 500.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση στα social media, σύμφωνα TMZ.
Ωστόσο, πηγές δήλωσαν ότι οι δικηγόροι της αναμένεται να τροποποιήσουν τους όρους για να ανέλθει η αμοιβή για την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο 1.000.000 δολάρια ανά ανάρτηση.
Χρήστες των social παρατηρούν ότι ένα τέτοιου είδους photoshop στο πόδι δεν μπορεί να γίνει κατά λάθος… και ότι η Κιμ Καρντάσιαν κάνει απλώς ένα έξυπνο online μάρκετινγκ του εαυτού της.