Μαρία Ηλιάκη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη: «Νοσηλεύτηκα αρκετές φορές»

«Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη», σημειώνει η παρουσιάστρια.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαμά-δες» βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τη Τζένη Θεωνά και τους τηλεθεατές της ΕΡΤ τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά την εγκυμοσύνη της αλλά και τα συναισθήματα που της δημιούργησε η μητρότητα.

«Όταν σου ανακοινώνουν ότι είσαι έγκυος, δεν το πολυπιστεύεις στην αρχή. Έχεις μια χαρά για αυτό που θα έρθει αλλά εγώ την είδα την εγκυμοσύνη λίγο σαν project, όπως βλέπω όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Ήξερα ότι αυτούς τους 9 μήνες οφείλω να τα κάνω όλα σωστά», δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη.

«Προσπάθησα να τα κάνω, γιατί είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Υπερέμεση λέγεται, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς. Μία φορά τον μήνα με περίμεναν ότι θα νοσηλευτώ. Έμεινα 6 μήνες στην Ελβετία και εκεί γέννησα. Βέβαια, η στιγμή εκείνη δεν ήταν πολύ συγκινητική. Ενώ πήγα πολύ άνετη και κουλ στο μαιευτήριο, μόλις με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, με έπιασε ένα τρέμουλο, να κλάιω. Μου βγήκε μεγάλος φόβος, δεν ξέρω γιατί», εξομολογείται αμέσως μετά η Μαρία Ηλιάκη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Μαρία Ηλιάκη απαντά:

«Και ναι και όχι. Ας μη γελιόμαστε, η μητρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα τσακ δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη».