Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου

«Σήμερα έκλαψα. Ο Θεός μας φύλαξε χθες βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι», εξομολογείται η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Τον εφιάλτη που βίωσε η ίδια αλλά και η οικογένειά της το βράδυ του Σαββάτου μοιράστηκε η Βούλα Πατουλίδου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όταν τρεις άνδρες εισέβαλαν στον χώρο, αφού πρώτα έκοψαν την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, απενεργοποιώντας τον συναγερμό.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βούλα Πατουλίδου αποκαλύπτει το χάος που προκάλεσαν οι ληστές στους χώρους του σπιτιού της, ενώ με ένα μακροσκελές κείμενο εξομολογείται τις σκέψεις της για το θλιβερό συμβάν.

«Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου, λέει μια παροιμία. Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω! Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα», γράφει χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου.

«Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους. Απενεργοποίησαν τον συναγερμό, έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν. Η λεία τους ήταν… συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!

Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά ,χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη. Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά αγνώστων», περιγράφει αμέσως μετά η χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου.

«Σήμερα έκλαψα. Η χρονιά που διανύουμε ήταν πολύ ζόρικη και για την οικογένεια μου. Τώρα συνέβη αυτό. Με εξόργισε!!! Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω. Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα. Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε. Τα αίτια είναι πολλά», εξομολογείται κλείνοντας το κείμενό της η Βούλα Πατουλίδου.