Ματίνα Νικολάου: «Η Ματίνα δεν έχει την τρέλα της Βάνιας»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε η Ματίνα Νικολάου την Κυριακή. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αγαπημένο της φίλο, την επιτυχία που έχει το «Καλό μεσημεράκι» αλλά και την προσωπική της ζωή πέραν της Βάνιας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρόνια είμαστε φίλοι, κάνουμε παρέα, συνεργαστήκαμε σε πάρα πολλά έργα του Νίκου και είναι μια σχέση πάρα πολύ όμορφη. Χρωστάω πάρα πολλά στον Νίκο έτσι κι αλλιώς οπότε είναι πολύ όμορφη η σχέση μας και θα διατηρηθεί σίγουρα για χρόνια έτσι. Ότι κι αν συμβεί, ακόμα και όταν τελειώσει η εκπομπή».

«Η Ματίνα είναι κανονική, δεν έχει την τρέλα της Βάνιας. Ξεσπάει εδώ πέρα το πρωί και μετά φεύγει και πηγαίνει να κάνει πρόβες στο θέατρο» πρόσθεσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN. «Είμαι σε μια δημιουργική φάση οπότε είμαι καλά. Είναι πάρα πολλά τα κόνσεπτ με το σπίτι και το παιδί αλλά πιστεύω ότι μέχρι στιγμής τα καταφέρνω και ελπίζω να συνεχίσω και φέτος».