Νατάσσα Μποφίλιου: Γιατί είχε πει «κομπλεξικό» τον Σπύρο Γραμμένο

ηλεοπτική καλεσμένη του Θοδωρή Αθερίδη ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια εκπομπή (15/1) αφιερωμένη στον Σπύρο Γραμμένο. Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και μια δυνατή φιλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου να μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ωστόσο, όταν τον γνώρισε και άκουσε τη φωνή του, προσπάθησε να τον παροτρύνει για να δείξει όλο του το ταλέντο.

Διαβάστε ακόμα: Νατάσσα Μποφίλιου: Ο γάμος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η πολιτική

«Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σπύρου, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς. Είναι τρομερά οξυδερκής, έχει ένα χιούμορ απίστευτα συγκινητικό. Είναι αστείος αλλά μέσα από το χιούμορ είναι ουσιαστικός και επειδή έχει υπέροχη φωνή και χροιά, θεωρούσα ότι πάει χαμένη τόσο όμορφη χροιά. Έχει ένα δικό του τρόπο, πιο ρετρό να τραγουδάει που είναι επίσης σπάνιο και του είπα το προφανές, ότι γιατί αγόρι μου είσαι κομπλεξικός και δεν τραγουδάς; είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Είναι σταρ ο Σπύρος. Έχει εκτόπισμα πάνω στη σκηνή και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να είναι καλός και στο μουσικό, γιατί τα περισσότερα τραγούδια του είναι σπουδαία τραγούδια – μουσικά και στιχουργικά. Έχει τουλάχιστον πέντε τραγούδια που είναι από τα ωραιότερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία είκοσι χρόνια με θέση και με τοποθέτηση. Έχει θίξει θέματα όπως η μετανάστευση, ο φασισμός, ο ρατσισμός», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ο Σπύρος Γραμμένος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη, που καταφέρνει εύκολα να «παντρεύει» το stand up comedy με τη μουσική και εντέλει να κάνει και τον πιο απαιτητικό να περάσει ευχάριστα στις παραστάσεις του.