Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινεί για τον μπαμπά της – «Μια μέρα απλά δεν ξαναξύπνησε»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με αλήθεια στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και τις δυσκολίες της διαχείρισης της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχθηκε πως «όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν ξαφνικό, έφυγε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και απλά δεν ξαναξύπνησε. Ήταν δεκαοχτώ μέρες».

«Ο μπαμπάς μου ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι ποτέ. Δηλαδή αν το συνειδητοποιείς, δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου».

«Καμία μέρα δεν υπάρχει χωρίς την σκέψη του. Πάντα θα τον σκεφτώ. Με την παραμικρή αφορμή, σε κάτι που θα ακούσω ή κάτι που θα δω στον γιο μου τον μεγάλο που έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον παππού του και μου τον θυμίζει πολύ» συμπλήρωσε η γοητευτική ηθοποιός στην Ζωή Κρονάκη και στην ΕΡΤ2. «Είμαι καλύτερα αλλά επειδή το έχω συνηθίσει, νομίζω».